top of page
Kompetensekonomi Plus
Påbyggnadskurs med fokus på kompetensförsörjning
Management för chef och ledare

För vem?

Kursen vänder sig till dig som är ny chef, operativ chef eller ledare inom affärsdrivande eller offentlig verksamhet och behöver fördjupad kunskap och färdighet inom effektiv kompetensförsörjning.

 

Kursen vänder sig även till dig som har en sälj- eller konsultroll och vill stärka din förståelse för kundernas utmaningar.

 

 

Vad lär du dig?

Kursen ger dig fördjupad kunskap och färdigheter i att skapa en strukturerad och effektiv kompetensförsörjning. 

 

  • Fördjupning av baskursens innehållspunkter

  • Praktikfall och scenarion

  • Tillämpningsövningar i egen verksamhet

 

Vi ger dig verktyg för att analysera kompetensbehov, göra kompetensplaner, planera, genomföra och utvärdera kompetensförsörjning.

 

 

Lärnivå

Färdighet.

 

Förkunskapskrav motsvarande Bas-kursen.

Påbyggnad med Kompetensekonomi Pro.

 

 

Tidsramar

Den effektiva kurstiden är normalt 4 dagar.

 

Beroende på upplägg studietakten kan kurslängden variera.

Om kursen genomförs över en längre period rekommenderar vi 4-8 träffar under 4-16 veckor.

 

Vi genomför program och kurser i intensiv form eller över längre tidsperioder. En stor fördel med att fördela utbildningen över tid är att du når ett effektivtivare lärande. Du som deltagare får då möjlighet att reflektera över nya kunskaper, tillämpa dem i din egen verklighet och förstärka resonemanget vid nästa lärtillfälle.

 

Utbildningen kan genomföras som öppen kurs med fysiska träffar, webbaserad distanskurs eller i individuellt skräddarsydd och verksamhetsanpassad form.

 

 

Hur går det till?

Oavsett leveransform varvas teori med diskussioner, övningar och praktikfall som relateras till din verklighet och erfarenheter. I Bas, Plus- och Pro-utbildningarna har du även tillgång till mentorskap och stöd via vår lärportal där det finns material och interaktiva tester.

bottom of page